MCK70YV

34.109,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

Out of stock

Karakteristikat e produktit

✅ Transmetues të dyfishtë – fuqi dyfish më të madhe për të dekompozimin e grimcave të pluhurit dhe aromat

✅ E pajisur me dy transmetues Flash Streamer, njësia ka dyfishin e fuqisë për të dekompozuar grimcat e pluhurit, aromat dhe gazrat e dëmshme.

✅ Duke shfaqur një dizajn strukturor që rrezaton në mënyrë më efikase filtrin, shiritat e dyfishtë sigurojnë pastrimin e pjesës së brendshme të njësisë, duke hequr bakteret nga filtri i grumbullimit të pluhurit.

✅ Pastrimi dhe lagështimi i ajrit për hapësira të mëdha deri në 96 m² si apartamente dhe ambiente të lehta tregtare

Funksionet

Pastrami I ajrit nëpermjet teknologjisë Ururu Streamer
Lagështimi – Ruan një nivel të rehatshëm lagështie përmes rezervuarit të integruar të ujit  Heqja e fuqishme e aromave – Filtri për heqjen e aromave thith aromat të cilat më pas zbërthehen në mënyrë efikase nga transmetuesit e dyfishtë.

Përfitimet

Ruan një nivel komod lagështie nga rezervuari 4 litërsh i ujit që është i përfshirë.

Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Ururu Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër.

✅ Mbron lëkurën, fytin dhe vrimat e hundës nga tharja.

✅ Mbron nga viruset duke ruajtur lagështinë e duhur të dhomës.

✅ Tregon lagështinë e dhomës.

✅ Eliminon bakteret në filtrin e lagështirës.

✅ Redukton bakteret në ujin e lagështimit me ndihmën e teknologjisë Ururu Streamer.

Produkte të ngjashme

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0