Daikin Altherma 3 H HT F

Подна единица со интегриран резервоар за топла вода

Решение за секој дом!

Daikin Altherma 3 H HT F е инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Топлинската пумпа што користи воздух ги задоволува вашите потреби за греење, ладење и производство на топла вода за домаќинство и ги постигнува највисоките стандарди за енергетска ефикасност.

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Сопствениците на домови сакаат единица која не само што работи добро, туку и изгледа добро во секоја просторија. Затоа Daikin имаше за цел да создаде единица со одлични технички карактеристики и разновиден дизајн.

Daikin Altherma 3 H HT F e така дизајниран, што има потреба само од минимален страничен простор за инсталацијата. Лесно пристапните цевки на горниот дел од единицата, ја поедноставуваат инсталацијата, одржувањето и сервисирањето. Едноставниот интерфејс го олеснува прилагодувањто на температурите, распоредот и префрлањето помеѓу греење и ладење.

Карактеристики

✅ Се во едно: Греење, ладење и управување со топла вода со само една единица

✅ Двозонски модел: независна контрола на температурата на две посебни зони во вашиот дом

✅ Паметна контрола: управување на единицата преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa

Перформанси

✅Исклучителните перформанси доаѓаат одвнатре 

✅Откријте ги перформансите кои го прават овој производ да се издвојува од останатите 

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Едно решение – повеќе комбинации

✅ Подно греење

✅ Нискотемпературни радијатори

✅ Високотемпературни радијатори

✅ Конвектори на топлинска пумпа

Совршен избор доколку

✅ Сакате да го надградите постоечкиот систем за греење или треба да го замените вашиот котел

✅ Сакате да преминете на едно решение за управување со потребите за греење, ладење и топла вода во вашиот дом

✅ Веќе имате или планирате да инсталирате радијатори

✅ Барате долгорочен и доверлив систем со минимални потреби за сервис и одржување

Функции на Daikin Altherma 3 H HT F

✅ Греење на просторот

✅ Ладење на росторот

✅ Топла вода во домаќинството

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0