Sensira FTXF

Sидна единица

Решение за секој дом!

 Sensira FTXF e инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Ѕидна единица за мала потрошувачка на енергија и пријатен комфор

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Без компликации:  Sensira FTXF ветува едноставно и ефикасно ладење и греење, а белата надворешност го олеснува вклопувањето во секоја просторија.

Вреди за парите: Нуди врвен квалитет и врвна функсионалност  на Daikin за атрактивна цена.

Паметна контрола:  Можно управување  преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Карактеристики

✅ Моќен режим: Ако температурата во просторијата е премногу висока/ ниска, може брзо да се олади /загрее. Откако ќе се исклучи Моќниот режим, уредот се враќа во претходно поставениот режим.
✅ Сува програма: Го намалува нивото на влажност во просторијата без да влијае во температурата.
✅ Воздушен филтер: Безпрекорно ги отстранува честичките во воздухот, обезбедувајќи внатрешниот воздух да е чист.
✅ Вертикално автоматско замавнување: Автоматското вертикално движење на клапите, обезбедува рамномерна распределба на воздухот и температурата низ просторијата.

Перформанси

✅ Eнергетски ознаки: до А++ за ладење, до А+ за греење,

✅ Ниво на звучен притисок:

– FFTXF: Внатрешна единица: Тивко 20 dBA, номинално 34dBA

– – Надворешна единица: 48 dBA

– FTXC: Внатрешна единица: Тивко 21 dBA, номинално 34dBA

– – Надворешна единица: 46 dBA

✅ Димензии:

– FFTXF: Висина: 286/ 295mm Ширина: 770/ 990 mm Длабочина: 225/ 263 mm

FTXC: Висина: 288/ 297mm Ширина: 770/ 990 mm Длабочина: 234/ 273 mm·

Достапни боји:  сјајна бела (FTXF- D) ,  бела мат (FTXC-C)

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Daikin Sensira FTXF

✅ Греење
✅ Ладење

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0