Ururu Sarara

Клима уред – зидна единица

Решение за секој дом!

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Со филтерот со автоматско чистење и многу тивкото работење, Ururu Sarara совршено се вклопува во вашиот ентериер и животен стил. Наградуваниот дизајн на единицата е инспириран од јапонската лепеза „Ogi“

Карактеристики

✅Уруру – навлажнување – Ја апсорбира влагата од надворешниот воздух и рамномерно ја дистрибуира во затворен простор.

✅Сензор за детекција на движење во 3 области – Протокот на воздух се испраќа до зоната различна од онаа каде што лицето се наоѓа во тој момент. Детектирањето на присуство се врши во 3 насоки: лево, десно и напред. Ако не се детектираат луѓе, единицата автоматски ќе се префрли на енергетски ефикасен начин на работа.

✅Coanda efekt за ладење – го оптимизира протокот на воздух за подобра дистрибуција на температурата низ целата просторија, во зависност од тоа дали има потреба од греење или ладење. Кога е во режим на ладење, клима уредот – го насочува протокот на воздух нагоре.

✅Sarara – одвлажнување – Овозможува намалување на нивото на влага, без варирање на температурата  во просторијата.

✅Flash Streamer технологија – генерира електрони со висока брзина  кои силно ги уништуваат вирусите , бактериите  и непријатните мириси и алергени.

✅WiFi поврзување / Onecta (достапно како опција) – Управување со работењето преку апликацијата Onecta, вклучително и гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Перформанси

✅Економичен режим на работа   –  овозможува да ја ограничите најголемата потрошувачка на енергија на клима-уредот, во случај ако прекинувачите избиваат кога други апарати (правосмукалка, микробранова печка и.т.н) се вклучени во исто време 

✅Режим за удобен проток на воздух  удобност при ладење и греење. 

✅Автоматска промена на ладење-греење –  го избира режимот на греење или ладење за да ја постигне поставената температура 

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Ururu Sarara

✅ Греење
✅ Ладење
✅ Прочистување на воздухот

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0