Perfera  FTXM-W

Sидна единица

Решение за секој дом!

Perfera W FTXM Sидна единица e инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Паметно, безбедно и одржливо климатско решение за вашите потреби за греење, ладење и прочистување на воздухот.

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Ефикасна: Perfera W доаѓа со енергетска ефикасност до А+++ и за ладење и за греење, ограничувајќи го влијанието врз вашите сметни за енергија.
Произведена во Европа: Осмислено и развиено во нашиот сопствен Центар за развој во Белгија, Perfera ги отсликува европските стилови и преференции на ентериерот.
Гаранција за чист воздух: Опремен со препознатливиот Flash Streamer на Daikin, филтер за дезодорирање од титаниум апатит и филтер за алерген од сребро, гарантира дека вашиот воздух е чист без вируси, алергени и мириси.
Паметна контрола: Можно управување преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Карактеристики

✅ Eнергетска ефикасност: до А+++ за ладење, до А+++ за греење,

✅  Ниво на звучен притисок:

(внатрешна единица):Тивко 19 dBA, номинално 33dBA

(надворешна единица): 49 dBA

✅ Димензии:Ø

Висина: 295/ 299mm

– Ø   Ширина: 778/ 998 mm

– Ø  Длабочина: 272/ 292 mm

✅ Достапни боји:  бела мат

Перформанси

Eнергетска ефикасност: до А+++ за ладење, до А+++ за греење,

Ниво на звучен притисок:

  • (внатрешна единица):Тивко 19 dBA, номинално 33dBA
  • (надворешна единица): 49 dBA

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Daikin Perfera W FTXM

✅ Греење
✅ Ладење
✅ Прочистување на воздухот

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0