Perfera FVXM-F

Подна единица

Решение за секој дом!

Perfera F FVXM Подна единица е инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Дизајнирајте ја подната единица за оптимална удобност за греење благодарение на уникатните карактеристики за греење

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Уникатни функции за греење: Одморете се во студените денови благодарение на уникатните функсии за зголемување на топлината , затоплување на подот и повеќе топлина на Perfera.

Оптимизиран проток на воздух: Специјалниот дизајн, овозможува протокот на воздух да тече и надолу и нагоре, обезбедувајќи рамномерна распределба на температурата низ целата просторија.

Гаранција за чист воздух:  Опремен со препознатливиот Flash Streamer на Daikin, филтер за дезодорирање од титаниум апатит и филтер за алерген од сребро, гарантира дека вашиот воздух е чист без вируси, алергени и мириси.

Паметна контрола:  Можно управување  преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Карактеристики

✅ Појачување на топлината : Поставената температура се постигнува за 14% побрзо отколку со обичен клима уред, со што просторијата се загрева побрзо, секогаш кога е потребно.

✅ Повеќе топлина : Зрачената топлина од горниот дел на уредот, се дистрибуира 30 минути пред да се врати на претходните поставки.

✅ Затоплување на подот: Топол воздух се дистрибуира од дното на единицата за да се создаде амбиент што го загрева подот низ просторијата.

✅ Технологија на Flash Streamer: патентираната технологија за прочистување на воздухот на Daikin, ги лови вирусите, алергените (како што се полен и габични алергени) и непријатните мириси од воздухот и ги разложува на безбедни атоми и водени молекули.

Перформанси

✅ Eнергетска ефикасност: до А+++ за ладење и до А++ за греење

✅ Ниво на звучен притисок:

(внатрешна единица): Тивко 20 dBA, номинално 32dBA

(надворешна единица): 49 dBA

✅ Димензии:

– Ø  Висина: 600 mm

– Ø  Ширина: 750 mm

– Ø  Длабочина: 238 mm ·      

✅ Достапни боји: бела мат

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Daikin Perfera F FVXM

✅ Греење
✅ Ладење
✅ Прочистување на воздухот

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0