Stylish FTXA

Sидна единица

Решение за секој дом!

Stylish FTXA Sидна единица

Каде што иновацијата се среќава со креативноста

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Најкомпактна: Со најмалите димензии во својата категорија, Stylish FTXA лесно се вклопува во секоја просторија без да зазема непотребен простор.

Четири различни бои: Достапни во бела, сребрена, мат црна или црно со ефект на дрво, нудејќи опција која одговара на вашиот ентериер.

Гаранција за чист воздух:  Опремен со препознатливиот Flash Streamer на Daikin, филтер за дезодорирање од титаниум апатит што гарантира дека вашиот воздух е чист без вируси, алергени и мириси.

Паметна контрола:  Можно управување  преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Карактеристики

Ефект COANDA: достапни и за греење и за ладење, специјално дизајнираните клапи се фокусираат и го оптимизираат протокот на воздух за да обезбедат максимален дофат дури и во поголеми простории.

✅ Flash Streamer Technology: патентираната технологија за прочистување на воздухот на Daikin, ги собира вирусите, алергените (како што се полен и габични алергени) и непријатните мириси од воздухот и ги разложува на безбедни атоми и водени молекули.

✅ Интелигентен термички сензор: работејќи со ефектот Coanda, сензорот ја скенира просторијата за присутни лица во неа и ја мери температурата на воздухот и сигнализира на единицата или да го насочи протокот на воздух подалеку од присутните лиц, или да го насочи во области со нееднаква температура.

✅ 3D проток на воздух: комбинација на вертикало и хоризонтално автоматско замавнување на клапите за да циркулира проток на топол или ладен воздух до краевите на секоја просторија.

Перформанси

✅ Eнергетски ознаки: до А+++ за ладење, до А+++ за греење,

✅ Ниво на звучен притисок:

– Внатрешна единица: Тивко 19 dBA Средно 33 dBА

– Надворешна единица: 49 dBA

✅ Димензии:

Висина: 295mm

– Ширина: 798 mm

–  Длабочина: 189 mm·

✅ Достапни боји:

– Бела мат

– Црна мат

– Сјајна сребрена

– Црна со ефект на дрво

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Daikin Stylish FTXA

✅ Греење

✅ Ладење

✅ Прочистување на воздухот

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0