MC30YV

21.794,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

Карактеристики на производот

Чист воздух благодарение на пристапот „Фати и исчисти“ на Daikin во разградувањето на штетните материи approach in decomposing harmful substances

Електростатички ХЕПА филтер со високи перформанси, кој не се затнува лесно, па оттука предизвикува слабо губење на притисокот hence causes low pressure loss

Еден од најтивките прочистувачи на воздух на европскиот пазар

Нема потреба да го менувате филтерот 10 години, што резултира со ниски трошоци за одржување

Го прочистува воздухот во простории до 46m²

Функции

✅ Активен плазма јон

✅ Електростатски HEPA-филтер

✅ Streamer регенериран филтер за отстранување на непријатните мириси

✅ Турбо режим

✅ Безбеден за деца

✅ Автоматско рестартирање по прекин на напојувањето

✅ Без стабилизатор

Придобивки

✅ Ги елиминира бактериите на филтерот за навлажнување.

✅ 10 години животен век на HEPA филтер

Поврзани производи

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0