Comfora
FTXP

 

Ѕидна единица

Решение за секој дом!

Comfora FTXP ѕидна единица е инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Дискретна единица монтирана на ѕид обезбедува висока ефикасност и удобност. Практично не се слуша. единицата работи толку тивко што речиси ќе заборавите дека е таму.

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Лесно се вклопува: Компактната големина на Comfora го олеснува инсталирањето во секоја просторија , вклучувајќи ги и инсталациите над вратата. 

Произведена во Европа: Произведена во Чешка, ги отсликува европските стилови и преференции за внатрешен ентериер

Гаранција за чист воздух : Comfora  дава гаранција за чист воздух. Опремена со сребрен филтер за отстранување на алергени и прочистување на воздухот и филтер за дезодорирање од титаниум апатит , што гарантира дека воздухот е без вируси, алергени и мириси.

Паметна контрола: Можно управување  преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa

Карактеристики

✅ Филтер за отстранување на алерген од сребро и прочистување на воздухот : безпрекорно го доловува и ослободува внатрешниот воздух од алергени до 99% (полен и прашински грини)

✅ 3D поток на воздух: комбинација на вертикално и хоризонтално автоматско замавнување на клапи за да сиркулира проток на топол или ладен воздух до краевите на секоја просторија.

✅ Економичен режим: заштита на енергија и трошоци кога треба да се користат други уреди за кои е потребна голема потрошувачка на енергија, овој режим ја оптимизира потрошувачката без да ја намалува ефикасноста

✅ Режим на удобност: гарантира работа без провев со спречување на топол или ладен воздух директно да се разнесе на патниците во собата.

Перформанси

Eнергетска ефикасност: до А++ за греење, до А++ за ладење
Ниво на звучен притисок:
– (внатрешна единица):Тивко 19 dBA, номинално 34 dBA
– (надворешна единица): 48 dBA
Димензии: Висина: 286/295 mm
– Ширина: 770/990 mm
– Длабочина: 225/263 mm
Достапни боји: бела мат

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Daikin Comfora FTXP

✅ Греење
✅ Ладење
✅ Прочистување на воздухот

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0