Emura FTXJ

Ѕидна единица

Решение за секој дом !

Daikin Emura FTXJ е инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Идеален за оние кои бараат енергетски ефикасни решенија.

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Совршено вклопување: Daikin Emura FTXJ е достапно во црно или бело мат и сјајно сребрена боја.
Гаранција за чист воздух: Опремен со препознатливиот Flash Streamer на Daikin, филтер за дезодорирање од титаниум апатит и филтер за алерген од сребро, гарантира дека вашиот воздух е чист без вируси, алергени и мириси.
Паметна контрола: Можно управување преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.
Практично тивко: Специјално дизајнираниот вентилатор го оптимизира протокот на воздух за да обезбеди високи перформанси при ниски нивоа на звук.

Карактеристики

Flash Streamer Technology: патентираната технологија за прочистување на воздухот на Daikin, ги лови вирусите, алергените и непријатните мириси од воздухот и ги разложува на безбедни атоми и водЊени молекули. ѝ
COANDA Ефект: достапни и за греење и за ладење, специјално дизајнираните клапи се фокусираат и го оптимизираат протокот на воздух за да обезбедат максимален дофат дури и во поголеми простории
✅ Интелигентен термички сензор: работејќи со ефектот Coanda, сензорот ја скенира просторијата и температурата на воздухот, и и сигнализира на единицата или да го насочи протокот на воздух подалеку од корисникот или да го насочи во области со нееднаква температура.
Појачување на топлината: поставената температура се постигнува за 14% побрзо отколку со обичен клима уред, со што просторијата се загрева побрзо, секогаш кога е потребно.

Перформанси

✅ Eнергетска ефикасност: до А+++ за ладење до А+++ за греење,

✅ Ниво на звучен притисок:(внатрешна единица):Тивко 19 dBA, номинално 33dBA (надворешна единица): 49 dBA

✅ Димензии: Висина: 305 mm Должина: 900 mm Длабочина: 212 mm·

✅ Достапни боји:  црна мат, бела мат, сребрена со сјај

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Откријте ги функциите на Daikin Emura FTXJ

✅ Греење
✅ Ладење
✅ Прочистување на воздухот

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0