MC55W Прочистувач на воздух

Вооружен со сензори со висока чувствителност, MC55W / VB детектира нечистотии како прашина, помали честички (PM2,5) и мириси и автоматски ја прилагодува својата работа.

 • Компактен, ефикасен и тивок благодарение на новата, иновативна структура.
 • Ефикасност против респираторните вируси евалуирана од страна на Институтот Пастер де Лил
 • HEPA-филтер со високи перформанси без потреба од менување 10 години
 • Екстремно тивок
 • Автоматско следење на квалитетот на воздухот

27.049,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

MCK70YV Прочистувач на воздух

 • Двојни стримери – Двојно поголема моќ на разложување на честичките од прашина и на мирисите
 • Опременa со два Flash-стримери, единицата има двојно поголема моќ на разложување на честичкитe од прашина, мирисите и штетните гасови.
 • Одликувајќи се со структурен дизајн кој поефикасно го зрачи филтерот, двојните стримери обезбедуваат чистење на внатрешноста на единицата, отстранувајќи ги бактериите од филтерот за собирање прашина.
 • Погоден за големи домови и соби
 • HEPA-филтер со високи перформанси без потреба од менување 10 години
 • eкстремно тивок

34.109,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

Out of stock

MCK55W Навлажнувач и прочистувач на воздух

Благодарение на вградените сензори со висока чувствителност, моделот MCK55W детектира нечистотии како прашина, помали честички (PM2,5) и мириси и автоматски го прилагодува своето работење..

 • Автоматско следење на квалитетот на воздухот
 • Ефикасност против респираторните вируси евалуирана од страна на Институтот Пастер де Лил
 • Навлажнување и прочистување во едно
 • HEPA-филтер со високи перформанси со 10 години животен век
 • Екстремно тивок

32.069,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

Out of stock

MC30YV Прочистувач на воздух (Наскоро)

 • Чист воздух благодарение на пристапот „Фати и исчисти“ на Daikin во разградувањето на штетните материи approach in decomposing harmful substances
 • Електростатички ХЕПА филтер со високи перформанси, кој не се затнува лесно, па оттука предизвикува слабо губење на притисокот hence causes low pressure loss
 • Еден од најтивките прочистувачи на воздух на европскиот пазар
 • Нема потреба да го менувате филтерот 10 години, што резултира со ниски трошоци за одржување
 • Го прочистува воздухот во простории до 46m²

21.794,00 ден

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0