MC55W

27.049,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

Карактеристики на производот

✅ Компактен, ефикасен и тивок благодарение на новата, иновативна структура.

✅ Ефикасност против респираторните вируси евалуирана од страна на Институтот Пастер де Лил

✅ Чист воздух благодарение на пристапот ‘Catch and Clean’ (Фати и исчисти) на Daikin со разградување на штетните материи

✅ HEPA-филтер со високи перформанси без потреба од менување 10 години, така што трошоците за одржување се мали

✅ Екстремно тивок: Еден од најтивките прочистувачи на воздух во продажба на европскиот пазар

✅ Чист воздух во соби до 82 m², совршен избор за поголеми простори за живеење

✅ Автоматско следење на квалитетот на воздухот

Функции

✅ Светилкисензор за прашина (PM2,5/прашина) и мирис
✅ Празнење од стримерот
✅ Активен плазма јон
✅ Електростатски HEPA-филтер
✅ Streamer регенериран филтер за отстранување на непријатните мириси
✅ Економичен режим
✅ Режим на автоматски вентилатор
✅ Анти-полен режим
✅ Турбо режим
✅ Безбеден за деца
✅ Прилагодување на осветленоста
✅ Автоматско рестартирање по прекин на напојувањето
✅ Без стабилизатор

Придобивки

Патентираната технологија за прочистување на воздухот на Daikin, ги лови вирусите, алергените (како што се полен и габични алергени) и непријатните мириси од воздухот и ги разложува на безбедни атоми и водени молекули.

Поврзани производи

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0