MCK55W

32.069,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

Карактеристики на производот

Благодарение на вградените сензори со висока чувствителност, моделот MCK55W детектира нечистотии како прашина, помали честички (PM2,5) и мириси и автоматски го прилагодува своето работење..

✅ Автоматско следење на квалитетот на воздухот

✅ Ефикасност против респираторните вируси евалуирана од страна на Институтот Пастер де Лил

✅ Навлажнување и прочистување во едно

✅ HEPA-филтер со високи перформанси со 10 години животен век

✅ Екстремно тивок

Функции

✅ Навлажнување

✅ Сензори за температура и влажност

✅ Светилки со сензор за прашина (PM2,5/прашина) и мирис

✅ Празнење од стримерот

✅ Активен плазма јон

✅ Електростатски HEPA-филтер

✅ Streamer регенериран филтер за отстранување на непријатните мириси

✅ Влажен режим

✅ Економичен режим

✅ Режим на автоматски вентилатор

✅ Анти-полен режим

✅ Турбо режим

✅ Безбеден за деца

✅ Прилагодување на осветленоста

✅ Автоматско рестартирање по прекин на напојувањето

✅ Без стабилизатор

Придобивки

✅ Ја заштитува кожата, грлото и ноздрите од сувост.

✅ Заштитува од вируси со одржување на соодветна влажност на

собата.

✅ Ја означува влажноста на просторијата.

✅ Ги елиминира бактериите на филтерот за навлажнување.

✅ Ги намалува бактериите во водата за навлажнување со помош

на Streamer-от.

Поврзани производи

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0