Sensira
FTXC

Sидна единица

Решение за секој дом!

Sensira FTXC Sидна единица e инвестиција во удобност и заштеда на енергија. Единица монтирана на ѕид, која нуди добра вредност за парите!

Дизајн и интерфејс

Карактеристики

Перформанси

Комбинации

Функции

Дизајн и интерфејс

Без компликации: Sensira FTXC ветува едноставно и ефикасно ладење и греење, а белата надворешност го олеснува вклопувањето во секоја просторија.
Вреди за парите: Sensira нуди врвен квалитет и врвна функсионалност на Daikin за атрактивна цена.
Паметна контрола: Можно управување преку апликацијата Onecta или гласовна контрола преку Google Assistant и Amazon Alexa.

Карактеристики

✅ Моќен режим: Ако температурата во просторијата е премногу висока/ ниска, може брзо да се олади /загрее. Откако ќе се исклучи Моќниот режим, уредот се враќа во претходно поставениот режим.
✅ Сува програма: Го намалува нивото на влажност во просторијата без да влијае во температурата.
✅ Воздушен филтер: Безпрекорно ги отстранува честичките во воздухот, обезбедувајќи внатрешниот воздух да е чист.
✅ Вертикално автоматско замавнување: Автоматското вертикално движење на клапите, обезбедува рамномерна распределба на воздухот и температурата низ просторијата.

Перформанси

✅ Eнергетски ознаки: до А++ за ладење, до А+ за греење,

✅ Ниво на звучен притисок:

– FFTXF: Внатрешна единица: Тивко 20 dBA, номинално 34 dBA

       Надворешна единица: 48 dBA

– FTXC: Внатрешна единица: Тивко 21 dBA, номинално 34 dBA

Надворешна единица: 46 dBA

 

✅ Димензии:

FFTXF: Висина: 286/ 295mm Ширина: 770/ 990 mm Длабочина: 225/ 263 mm

FTXC: Висина: 288/ 297mm Ширина: 770/ 990 mm Длабочина: 234/ 273 mm·

✅ Достапни боји:

сјајна бела (FTXF- D)

– бела мат (FTXC-C)

Максимална удобност

Поминувајте го времето во атмосфера создадена за вашиот животен стил

Висок квалитет

Опуштете се и уживајте со нашите решенија

Енергетска ефикасност

Намалете ги сметките за струја со нашите еколошки решенија

Паметна контрола

Контролирајте ја атмосферата од секаде со нашите паметни технологии

 

Едно решение – повеќе комбинации

✅ Подно греење

✅ Нискотемпературни радијатори

✅ Високотемпературни радијатори

✅ Конвектори на топлинска пумпа

Совршен избор доколку

✅ Сакате да го надградите постоечкиот систем за греење или треба да го замените вашиот котел

✅ Сакате да преминете на едно решение за управување со потребите за греење, ладење и топла вода во вашиот дом

✅ Веќе имате или планирате да инсталирате радијатори

✅ Барате долгорочен и доверлив систем со минимални потреби за сервис и одржување

Откријте ги функциите на Daikin Sensira FTXC

✅ Греење
✅ Ладење

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0