MCK70YV

34.109,00 ден

(со вклучено 18% ДДВ)

Out of stock

Карактеристики на производот

✅ Двојни стримери – Двојно поголема моќ на разложување на честичките од прашина и на мирисите

✅ Опременa со два Flash-стримери, единицата има двојно поголема моќ на разложување на честичкитe од прашина, мирисите и штетните гасови.

✅ Одликувајќи се со структурен дизајн кој поефикасно го зрачи филтерот, двојните стримери обезбедуваат чистење на внатрешноста на единицата, отстранувајќи ги бактериите од филтерот за собирање прашина.

✅ Прочистување на воздухот за големи простори до 96 m² како што се станови и простории за лесни комерцијални дејности

✅ Чист воздух благодарение на пристапот ‘Catch and Clean’ (“Фати и исчисти”) на Daikin со разградување на штетните материи·      

✅ Електростатички HEPA филтер со високи перформанси кој не се затнува лесно, па загубата на притисок е мала·      

✅ Филтерот не треба да се менува десет години, така што трошоците за одржување се мали ·      

✅ Eкстремно тивок – eден од најтивките прочистувачи на воздух во продажба на европскиот пазар

Функции

Влажење Одржува удобно ниво на влажност преку вградениот резервоар за вода

Моќно отстранување на непријатните мириси Филтерот за отстранување на непријатните мириси ги апсорбира мирисите кои потоа ефикасно се разградуваат со двојните стримери.

Придобивки
Патентираната технологија за прочистување на воздухот на Daikin, ги лови вирусите, алергените (како што се полен и габични алергени) и непријатните мириси од воздухот и ги разложува на безбедни атоми и водени молекули.

Поврзани производи

Кошница0
Нема приозводи во кошницата
Продолжи
0