Ajër i pastër, sepse ne kujdesemi për këtë!

Me purifikuesit e ajrit të Daikin, ne ju premtojmë ajër më të pastër, më të shëndetshëm dhe më të freskët.

Efikas për pastrimin e ajrit dhe për të hequr:

 

Viruset

Alergjenët

Grimcat e pluhurit

Aromat e këqija

Testuar nga

99,98% e koronavirusit hiqet brenda 2,5 minutash*

Siç është testuar nga Institut Pasteur de Lille
Sipas testeve të kryera në laboratorët e Institut Pasteur de Lille, purifikuesit e ajrit të Daikin heqin më shumë se 99,98% të koronavirusit të njeriut HCoV-229E në 2,5 minuta*. Ky virus është i të njëjtës familje si SARS-CoV-2, koronavirusi që qëndron pas pandemisë së COVID-19.

Njësitë gjithashtu janë vlerësuar si 99,93% efikase kundër virusit H1N1 në 2,5 minuta*.
H1N1 është virusi që shkakton gripin e zakonshëm. Kjo do të thotë se purifikuesit e ajrit të Daikin janë një masë shtesë në luftën kundër sëmundjeve respiratore. Purifikuesit tanë kompaktë “plug-and-play”, efikasiteti i të cilëve është arritur përmes një kombinimi të filtrit elektrostatik HEPA me performancë të lartë, i cili kap virusin, të ndjekur nga një ekspozim intensiv ndaj teknologjia Flash Streamer të regjistruar me patentë nga Daikin, që heq virusin, mund të kontribuojnë fuqimisht për të reduktuar rrezikun e transmetimit të virusit respirator.

Efikas kundër alergjenëve siç njihet nga BAF (British Alergy Foundation)

Vula e miratimit të Alergy UK garanton se produkti është efikas në reduktimin e grimcave të vogla që mund të përfshijnë alergjenë, baktere dhe viruse.

Cilësia e miratuar miqësore ndaj alergjive e këtij produkti/shërbimi është e certifikuar nga Qendra Evropiane Kërkimore e Alergjive

Një panel i pavarur këshillues prej 15 shkencëtarësh dhe teknikësh kryesorë ndërkombëtarë ka zhvilluar kriteret që përdor ECARF për të vlerësuar grupe të ndryshme produktesh. Ato përfshijnë vlerat e pragut dhe kriteret e përjashtimit që e bëjnë një reaksion alergjik shumë të pamundur. Kriteret përditësohen rregullisht për të pasqyruar gjetjet më të fundit shkencore. Një produkt merr vulën kur mund të vërtetohet nëpërmjet auditimeve ose studimeve se kriteret janë përmbushur. Purifikuesit e ajrit Daikin i kaluan këto teste dhe mund të konsiderohen si miqësorë ndaj alergjive.

Nuk ka kosto mirëmbajtjeje për të paktën 10 vjet

Nuk ka nevojë t’i ndërroni filtrat në 10 vitet e para pas blerjes së njësisë, duke shmangur kostot shtesë për ndërrimet e rregullta të filtrave.

Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

Purifikuesit tanë të ajrit janë të qetë gjatë funksionimit të qetë (niveli i presionit të zhurmës: 19 dBA), duke ju siguruar ajër të pastër pa e vënë re.

Kompakt dhe performues

Përmasa të vogla, por edhe perfekte për sipërfaqe shumë të mëdha.

1
Nxisni një sistem të shëndetshëm imunitar
Kontrolloni lagështinë
f
Mbroni ata që doni
/
Ajër i freskët

Thithni ajër të pastër dhe të shëndetshëm

Purifikuesit e ajrit të Daikin minimizojnë simptomat e astmës dhe alergjisë duke larguar grimcat e pluhurit dhe polenin nga ajri dhe ju mbajnë të shëndetshëm duke filtruar bakteret dhe viruset që ndodhen në ajër.

Lagështia është thelbësore për një lëkurë të shëndetshme

Depozita e hollë e ujit e purifikuesit të ajrit mbush ajrin me lagështirë kur ai është tepër i thatë dhe ju ruan që të mos keni duar të thata ose fyt të thatë kur zgjoheni.

Mbajtja e ajrit të freskët të brendshëm është jetike për shëndetin tuaj

Sipas Allergy Uk, njerëzit sot kalojnë mesatarisht 90% të kohës së tyre brenda. Pra, cilësia e mirë e ajrit të brendshëm është jetike për shëndetin tonë.

Ajri i pastër i brendshëm është veçanërisht i rëndësishëm për grupet vulnerabël, siç janë të vegjlit dhe shumë të moshuarit, si dhe personat që jetojnë me sëmundje të rrugëve të frymëmarrjes dhe alergjitë.

Mbajeni ajrin me erë të freskët

Purifikuesit tanë të ajrit kontrollojnë aromat, në mënyrë që shtëpia juaj të mbajë erë të freskët dhe të pastër. Purifikuesi i ajrit të Daikin është projektuar për të trajtuar grimcat e dëmshme, si dhe pluhurin, aromat, bakteret, qimet e kafshëve shtëpiake, mykun, polenin, grimcat dhe alergjenët e tjerë, duke e lënë ajrin e brendshëm të pastër dhe të shëndetshëm.

1 Thithja e fuqishme

Merr ajër nga një zonë e gjerë nga 3 drejtime.

2 Kapja efikase e ndotësve

Kap me efikasitet pluhurin dhe ndotësit me një filtër elektrostatik HEPA.

 

3 Dekompozimi

Përdor teknologjinë Streamer të Daikin për të dekompozuar, përmes oksidimit, substancat e dëmshme që kapen në filtër.*

Shënim:
1 Organizata testuese: Kitasato Research Center for Environmental Science; Certifikata e rezultatit të testit 21_0026 (lëshuar nga e njëjta organizatë); Rezultati i eksperimentit: 99,9% heqje e virusit A-H1N1 pas 1 ore.

Lagështim i fuqishëm për të mbrojtur kundër tharjes së ajrit dhe viruseve

Mbron lëkurën, fytin dhe vrimat e hundës nga tharja.
Mbron kundër viruseve duke ruajtur lagështinë e duhur të dhomës.
Ruan nivele komode të lagështisë së dhomës (40 deri 60% RH)
Teknologjia Streamer eliminon bakteret në filtrin e heqjes së lagështirës.

Filtri HEPA me performancë të lartë për të kapur grimcat e imëta të pluhurit

Heq 99% të grimcave me madhësi mes 0,1μm dhe 2,5μm

1

Filtri grumbullon pluhurin me efikasitet me forca elektrostatike

Filtri elektrostatik HEPA

Heq 99,97% të grimcave të imëta prej 0,3μm. Vetë fibra e filtrit është e karikuar me elektricitet statik dhe i mbledh grimcat me efikasitet. Nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët.

 

2

Prandaj, përmes filtrit mund të kalojë një sasi e madhe ajri.

 

VS

 

3

Filtri mund të pastrojë një sasi të madhe ajri!

Filtri jo-elektrostatik

Duke qenë se kap vetëm grimcat sipas madhësisë së rrjetës, është e nevojshme që filtri të bëhet më i imët, duke bërë që të bllokohet lehtë dhe të shkaktojë humbje të lartë të presionit.

Kompakt, efikas dhe i qetë falë strukturës së re dhe inovative

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0