Daikin Altherma 3 H MT F

Njësia në dysheme me rezervuar të integruar të ujit të nxehtë

Zgjidhje, komoditet dhe kursim energjie!

Daikin Altherma 3 H MT F është një investim në komoditet dhe kursim energjie. Një pompë nxehtësie me burim ajri plotëson nevojat tuaja për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak dhe arrin standardet më të larta të efikasitetit të energjisë.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Pompë nxehtësie me temperaturë mesatare ajër-ujë e projektuar për të përmirësuar sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose për shtëpi të reja të mëdha

Dizajn i hijshëm dhe elegant që përshtatet pa probleme në brendësinë tuaj

Tubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin

Dizajni siguron që të ketë nevojë për hapësirë anësore minimale ose aspak hapësirë për instalim

Ndërfaqja e thjeshtë e bën të lehtë rregullimin e temperaturave, caktimin dhe kalimin midis ngrohjes dhe ftohjes

Karakteristikat

✅ Gjithë-në-një: Ngrohje, ftohje dhe menaxhim të ujit të nxehtë me vetëm një njësi.

✅ Modeli Bi-Zonal: Kontroll i pavarur i temperaturës së dy zonave të veçanta në shtëpinë tuaj.

✅ Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa.

Performancat

Efikasiteti energjetik: deri në A+++ për nxehje, deri në A+ për ujë të ngrohtë
Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 41,1 dBA – 49 dBA
Modelet e disponueshme:
– Ngrohje, ftohje dhe ujë i nxehtë
– Ngrohje dhe ujë I ngrohtë
Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri në 65 °C
Funksionimi deri në: deri në – 28°C

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Kombinimet e emetuesve

✅ Ngrohje nën dysheme

✅ Radiatorë mе temperaturë të ulët

✅ Radiatorë me temperaturë të lartë

✅ Konvektorë të pompave të nxehtësisë

Zgjedhjе e përsosur nëse:

✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 H MT F

✅ Nxehja e hapësirës
✅ Ftohja e hapësirës
✅ Ujë I ngrohtë për shtëpi

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0