Daikin Altherma 3 H HT W

Njësi e montuar në murr

Zgjidhje me pompat e nxehtësisë me temperaturë të lartë

Zbuloni pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të lartë Daikin – zgjidhja perfekte për ngrohjen, ftohjen dhe ujin e nxehtë të shtëpisë që i përshtatet nevojave tuaja.

Pavarësisht nëse është një objekt vjetër,objekt i ri me efikasitet energjetik ose një objekt i madh për t’u rinovuar, pompat me temperaturë të lartë Daikin vijnë në një larmi madhësish dhe veçorish, duke e bërë më të lehtë zgjedhjen pompës së duhur për shtëpinë tuaj

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Kjo pompë nxehtësie e montuar në mur me temperaturë të lartë ajër-ujë ofron një zëvendësim efikas për bojlerin tuaj ekzistues duke përdorur energji të rinovueshme.

Madhësia e vogël mund të përshtatet në çdo mur apo edhe në dollapëTubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin

Ndërfaqja e thjeshtë e bën të lehtë rregullimin e temperaturave, caktimin dhe kalimin midis ngrohjes dhe ftohjes

Tubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin

Dizajni siguron që të ketë nevojë minimale ose aspak nevojë për hapësirë anësore për instalim

Karakteristikat

✅ Plotësisht kompakte: opsioni ideal për shtëpitë me hapësirë të kufi zuar për instalim
✅ Lidhje fleksibile: mund të lidhet pa ndërprerje me Rezervuariun e brendshëm të ujit të nxehtë ose depot termike
✅ Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa.

Performancat

Reduktimi i kostove të energjisë – Për çdo kilovat energji elektrike të konsumuar, pompa e nxehtësisë gjeneron 3 deri në 4 kilovat nxehtësi të rinovueshme nga ajri, duke mundësuar 300-400% efikasitet më të madh.

Reduktimi i gazeve serrë – Pompa e nxehtësisë nuk lëshon gazra të shkarkimit dhe hap mundësinë e funksionimit të përhershëm pa dëmtuar mjedisin.·       Jetëgjatësi – servisimi i rregullt një herë në vit mund të zgjasë funksionalitetin në më shumë se 10 vjet.

Efikasiteti energjetik: Deri në A +++ për ngrohje
Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 41,1 dBA – 48 dBA
Modelet e disponueshme: ·       Ngrohje dhe  ftohje · Ngrohje
Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri 65 °C6.  
Funksionimi deri në: deri – 28°C

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Një zgjidhje – më shumë kombinime!

Ngrohje nën dysheme

Radiatorë mе temperaturë të ulët

Radiatorë me temperaturë të lartë

Konvektorë të pompave të nxehtësisë

Zgjedhjе e përsosur nëse:

✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 H HT W

✅ Nxehja e hapësirës

✅ Ftohja e hapësirës

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0