Comfora FTXP

Kondicioner me montim në murr

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Njësia e murrit Comfora FTXP është një investim në rehati dhe kursim të energjisë. Një njësi diskrete e montuar në mur ofron efikasitet dhe rehati të lartë. Është praktikisht e padëgjueshme. njësia funksionon aq qetë sa pothuajse do të harroni se është aty.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Projektuar për çdo shtëpi familjare

Lehtë përshtaten: Përmasat kompakte të Comfora e bëjnë të lehtë instalimin në çdo dhomë, duke përfshirë instalimet mbi dyer.
Prodhuar në Evropë: E prodhuar në Republikën Çeke, Comfora pasqyron stilet dhe preferencat e brendshme evropiane.
Garanci e ajrit të pastër: Pajisur me një filtër Silver për heqjen e alergjenit dhe pastrimin e ajrit dhe filtër aromatizues me apatit titani, duke siguruar që ajri juaj të mos ketë alergjenë dhe aroma.
Kontroll inteligjent: Kontroll nëpërmjet aplikacionit Onecta duke përfshirë kontrollin zanor përmes Google Assistant dhe Amazon Alexa

Karakteristikat

✅ Mjeti për heqjen e alergjenit të argjendit dhe filtri për pastrimin e ajrit: Kap dhe çliron pa probleme ajrin e brendshëm nga alergjenët si poleni dhe marimangat e pluhurit deri në 99 %.

✅ Rrjedha e ajrit 3D: Kombinimi i lëkundjes automatike vertikale dhe horizontale të fletëve për të qarkulluar rryma e ajrit të ngrohtë ose të ftohtë në qoshet e çdo dhome.

✅ Modaliteti ekonomik: Kursen energji dhe kosto kur duhet të përdoren pajisje të tjera që kërkojnë konsum të madh energjie, ky modalitet optimizon konsumin pa ulur efi kasitetin.

✅ Modaliteti i komforit: Garanton funksionimin pa rrymë duke parandaluar që ajri i ngrohtë ose I ftohtë të fryhet në drejtim të banorëve të dhomës.

Performancat

Efikasiteti energjetik: Deri në A ++ për ftohje dhe A++ për ngrohje

Niveli i presionit të tingullit:
-Njësia e brendshme: e heshtur 19 dBA,nominale 34 dBA· 
-Njësia e jashtme: 48 dBA

Ngjyrat në dispozicion: E bardhë mat

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Zbuloni funksionet e Daikin Comfora FTXP

✅ Ngrohje

✅ Ftohje

✅ Pastrim ajri

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0