Daikin Altherma 3 R W

Njësi e montuar në murr

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Daikin Altherma 3 R W është një investim në rehati dhe kursim të energjisë. Ideale për ata që kërkojnë zgjidhje me efikasitet energjetik – kosto shumë të ulëta për energjinë elektrike të konsumuar, gjë që do ta bëjë pompën e nxehtësisë një zgjidhje ideale për shtëpinë e të gjithëve.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Dizajn elegant dhe me klas që përshtatet në mënyrë të përkryer në shtëpinë tuaj

✅Kjo pompë nxehtësie e montuar në mur me temperaturë mesatare ajër-ujë është e krijuar për të përmirësuar sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes.
Madhësia e vogël mund të përshtatet në çdo mur apo edhe në dollapë
Tubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin
Dizajni siguron që të ketë nevojë minimale ose aspak nevojë për hapësirë anësore për instalim
Ndërfaqja e thjeshtë e bën të lehtë rregullimin e temperaturave, caktimin dhe kalimin midis ngrohjes dhe ftohjes

Karakteristikat

Plotësisht kompakte: opsioni ideal për shtëpitë me hapësirë të kufi zuar për instalim·

Lidhje fleksibile: mund të lidhet pa ndërprerje me Rezervuariun e brendshëm të ujit të nxehtë ose depot termike

Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa

Performancat

✅Efikasiteti energjetik: Deri në A +++ për ngrohje
✅Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 48 dBA
✅Modelet e disponueshme:
– Ngrohje dhe ftohje
– Ngrohje
✅Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri në 60 °C
✅Funksionimi deri në: deri në- 25°C

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Një zgjidhje – më shumë kombinime!

✅ Ngrohje nën dysheme
✅ Radiatorë mе temperaturë të ulët
✅ Konvektorë të pompave të nxehtësisë
✅ Panelet diellore
✅ Rezervuaret e ujit të nxehtë dhe depot termike

Zgjedhjе e përsosur nëse:

✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 R W

✅ Ngrohja e hapësirës

✅ Ftohja e hapësirës

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0