Sensira FTXF

Kondicioner me montim në murr

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Sensira FTXF është një investim në rehati dhe kursim të energjisë.
Njësi murri me konsum të ulët të energjisë dhe rehati të këndshme.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

✅Pa komplikime: Pjesa e jashtme e bardhë e Sensira-s e bën të lehtë përzierjen në çdo dhomë dhe premton ftohje dhe ngrohje efi kase..

Vlen për paratë e investura: Sensira ofron cilësinë premium të Daikin dhe funksionalitetin e nivelit të lartë për një çmim tërheqës.

✅Kontroll inteligjent: Kontroll nëpërmjet aplikacionit Onecta duke përfshirë kontrollin zanor përmes Google Assistant dhe Amazon Alex

Karakteristikat

✅ Modaliteti i fuqishëm: Nëse temperatura në dhomë është shumë e lartë/e ulët, ajo mund të ftohet/ngrohet shpejt. Pasi të jetë çaktivizuar modaliteti i fuqishëm, njësia kthehet në modalitetin e paracaktuar.

✅ Programi i tharjes: Redukton nivelin e lagështisë në dhomë pa ndikuar në temperaturë.

✅ Filter ajri: Heq pa probleme grimcat e ajrit duke siguruar që ajri i brendshëm të jetë I pastër.

✅ Lëkundje automatike vertikale: Lëvizja automatike vertikale e fletëve siguron shpërndarje të barabartë të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën.

Performancat

Efikasiteti energjetik: Deri në A ++ për ftohje dhe A+ për ngrohje

Njësia e brendshme:e heshtur 20 dBA,nominale 34 dBA

Njësia e jashtme: 48 dBA·

Ngjyrat në dispozicion: E bardhë me shkëlqim (FTXF- D)

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Funksionet e Daikin Sensira FTXF

✅ Ngrohja

✅ Ftohja

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0