Emura FTXJ

Kondicioner me montim në murr

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Daikin Emura FTXJ është një investim në rehati, komoditet dhe kursim të energjisë. Ideale për ata që kërkojnë zgjidhje me efikasitet energjetik – kosto shumë të ulëta për energjinë elektrike. 

Dizajni dhe ndërfaqja

Përshtatje perfekte: E disponueshme në ngjyrë të zezë ose të bardhë mat dhe argjend me shkëlqim, si njësia e brendshme ashtu edhe telekomanda mund të përshtaten në mënyrë elegante me dizajnin tuaj të brendshëm.

Garanci për ajër të pastër: Pajisur me Flash Streamer-in e Daikin, filtrin deodorues të Titanium Apatit dhe filtrin e alergjenit: Silver që garanton që ajri juaj të mos ketë viruse, alergjenë dhe erëra të këqija.

Praktikisht e padëgjueshme: Ventilatori i projektuar posaçërisht optimizon rrjedhën e ajrit për të siguruar performancë të lartë në nivele të ulëta zëri.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Karakteristikat

✅ Flash Streamer Technology:Teknologjia e patentuar e pastrimit të ajrit nga Daikin, kap viruset, alergjenët (si polenin dhe alergjenët e kërpudhave) dhe aromat shqetësuese nga ajri dhe i zbërthen në atome dhe molekula të sigurta uji.

✅ COANDA Efekt: Të disponueshme si për ngrohje ashtu edhe për ftohje, fletët e projektuara posaçërisht fokusohen dhe optimizojnë qarkullimin e ajrit për të siguruar depërtim maksimal edhe në dhoma më të mëdha.

✅ Senzor termik intelegjent: Duke punuar së bashku me efektin Coanda, sensori skanon dhomën për qëndrimin dhe temperaturën e ajrit dhe sinjalizon njësinë ose të drejtojë rrjedhën e ajrit larg banorëve ose të drejtojë rrjedhën e ajrit në zona të temperaturës së pabarabartë.

✅ Nxitja e nxehtësisë: Temperatura juaj e caktuar arrihet 14 % më shpejt se me një kondicioner të rregullt, duke e ngrohur dhomën tuaj më shpejt sa herë që është e nevojshme.

Performancat

Efikasiteti energjetik: Deri në A +++ për ftohje , deri në A +++  ngrohje

Niveli i presionit të tingullit:

  • Njësia e brendshme: Heshtur 19 dBA, nominal 33 dBA
  • Njësia e jashtme: 49 dBA                        

Ngjyrat në dispozicion: E zezë mat, e bardhë mat, e argjendtë me shkëlqim

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Zbuloni funksionet e Daikin Emura FTXJ

✅ Ngrohje

✅ Ftohje

✅ Pastrim i ajrit

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0