Ururu Sarara

Kondicioner me montim në murr

Klima juaj perfekte!

Shijoni klimën tuaj të përsosur me performancën e jashtëzakonshme dhe funksionimin e qetë të njësisë me montim në mur Ururu Sarara.

Shijoni ajrin e kondicionuar A+++, lagështimin, heqjen e lagështirës dhe ajrosjen në ajër të pastër

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajn inteligjent

Me filtrin e tij me pastrim automatik dhe funksionimin jashtëzakonisht të qetë, Ururu Sarara përshtatet në mënyrë të përkryer në enterierin dhe stilin tuaj të jetesës. Dizajni i vlerësuar me çmime i njësisë u frymëzua nga ventilatori japonez Ogi.
Komoditet i pakrahasueshëm: Shijoni komoditet shtesë me sensorin e zbulimit të lëvizjes me 3 zona të Ururu Sarara. Sensori e drejton ajrin larg njerëzve dhe e kalon automatikisht sistemin në regjimin e kursimit të energjisë kur zbulon një dhomë bosh.

Karakteristikat

✅Ururu – lagështimi: Thith lagështinë nga ajri i jashtëm dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë brenda.

✅Sensori i zbulimit të lëvizjes me 3 zona:  Rrjedha e ajrit dërgohet në një zonë të ndryshme nga ajo ku ndodhet personi në atë moment. Zbulimi i pranisë kryhet në 3 drejtime: majtas, djathtas dhe përpara. Nëse nuk zbulohen njerëz, njësia do të kalojë automatikisht në modalitetin e konsumit të energjisë.

Efekti ftohës Coanda: optimizon rrjedhën e ajrit për shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën, varësisht nëse ka nevojë për ngrohje ose ftohje. Kur është në modalitetin e ftohjes, kondicioneri – drejton rrjedhën e ajrit lart.

✅Sarara – dehumidifikimi: Lejon uljen e nivelit të lagështisë, pa ndryshuar temperaturën në dhomë.

✅Teknologjia Flash Streamergjeneron elektrone me shpejtësi të lartë që shkatërrojnë fuqishëm viruset, bakteret dhe aromat e pakëndshme dhe alergjenët.

✅Lidhja WiFi / Onecta (e disponueshme si opsion: Menaxhimi i funksionimit nëpërmjet aplikacionit Onecta, duke përfshirë kontrollin e zërit përmes Google Assistant dhe Amazon Alexa

Performancat

Efikasiteti energjetik: A +++

Ururu Sarara e nxjerr 80% të fuqisë së saj nga ajri dhe vetëm 20% nga energjia elektrike. Përveç kësaj, njësia e redukton më tej konsumin e saj të energjisë me një sërë teknologjish inteligjente dhe cilësime për efikasitet në energji.

✅Mënyra ekonomike e funksionimit: komoditet pa probleme për furnizimin tuaj me energji elektrike.

✅Modaliteti i rrjedhjes së ajrit të rehatshëm:  rregullon automatikisht drejtimin e fryrjes së ajrit për të arritur shpërndarjen më të rehatshme të temperaturës në dhomë

✅Ndërrimi automatik ftohje-ngrohje: zgjedh modalitetin e ngrohjes ose ftohjes për të arritur temperaturën e vendosur

Telekomanda me rreze infra të kuqe: Mundëson aktivizimin, ndalimin dhe rregullimin e funksionimit të kondicionerit nga larg.

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Zbuloni funksionet e Ururu Sarara

✅ Ngrohje
✅ Ftohje
✅ Pastrim ajri

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0