Almakos dooel

Kompania Almakos Klima u themelua më 12.02.2012 në Gostivar si përfaqësues zyrtar dhe agjent shitjesh për DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE për territoret e Shqipërisë, Maqedonisë Veriore dhe Kosovës.

 

Aktiviteti

Aktiviteti kryesor i kompanisë është të ofrojë mbështetje teknike, logjistike, shitje dhe marketing për partnerët e autorizuar DAIKIN në tregjet ku operon.

Kompania Almakos Klima është përgjegjëse të ofrojë edukimi të vazhdueshëm për partnerët, projektuesit dhe të gjithë të tjerët që vijnë në kontakt me produktet DAIKIN.

Vizioni dhe misioni

Vizioni i Almakos Klima është vënia në pozitë udhëheqëse markën DAIKIN në tregjet e Shqipërisë, Maqedonisë dhe Kosovës. Të udhëhequr nga një qëllim, se cilësia duhet të jetë në dispozicion për të gjithë, ne punojmë për të plotësuar nevojat e çdo konsumatori, pavarësisht nëse është nga segmenti rezidencial, komercial ose industrial. Ne nuk ofrojmë produkt, ne japim zgjidhje.

Misioni i Almakos Klima është që të vendosë DAIKIN në treg si një simbol i cilësisë, besueshmërisë dhe jetëgjatësisë, e cila në sajë të teknologjive të larta, u jep përdoruesve komoditet optimal sa i përket kontrollit të klimës së brendshme. Përveç kësaj, ne punojmë që të rrisim vetëdijen për shfrytëzimin e burimeve të rinovueshme, dhe në këtë mënyrë efikasitetin e energjisë, duke marrë parasysh mbrojtjen e mjedisit.

Misioni ynë

Ne jemi të angazhuar të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe zgjidhje totale për klimën për të krijuar mjedise të brendshme komode dhe ekologjike për të gjithë njerëzit dhe rajonet e botës.

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0