Daikin Altherma 3 R F

Njësia në dysheme me rezervuar të integruar të ujit të nxehtë

Zgjidhje me pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të ulët!

Daikin Altherma 3 R F është një pompë nxehtësie ajër-ujë me temperaturë të ulët e krijuar për të përmbushur nevojat e shtëpisë tuaj të sapondërtuar.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Dizajn i hijshëm dhe elegant që përshtatet pa probleme në brendësinë e shtëpisë suaj

Tubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin

Dizajni siguron që të ketë nevojë për hapësirë anësore minimale ose aspak hapësirë për instalim

Ndërfaqja e thjeshtë e bën të lehtë rregullimin e temperaturave, caktimin dhe kalimin midis ngrohjes dhe ftohjes

Karakteristikat

Gjithëcka -në-një!

✅ Gjithëcka -në-një: Ngrohje, ftohje dhe menaxhim të ujit të nxehtë me vetëm një njësi.
✅ Modeli me dy zona: Opsioni për temperaturën e personalizueshme të dy zonave të veçanta në shtëpinë tuaj..
✅ Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa.

Performancat

Zbuloni performancat që e bëjnë këtë produkt të dallohet nga të tjerët

Efikasiteti energjetik: deri në A+++ për nxehje, deri në A+ për ujë të ngrohtë
✅ Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 48 dBA – 50 dBA
Modelet e disponueshme: ·
-Ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë·
-Ngrohje dhe ujë të nxehtë
Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri në 60 °C
Funksionimi deri në: deri në – 25°C

  Komoditet maksimal

  Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

   

  Cilësi e lartë

  Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

  Efikasitet energjie

  Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

  Kontroll inteligjent

  Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

   

  Kombinimet e emetuesve

  ✅ Ngrohje nën dysheme
  ✅ Radiatorë mе temperaturë të ulët
  ✅ Konvektorë të pompës së nxehtësisë

  Zgjedhjе e përsosur nëse:

  ✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

  ✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

  ✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

  ✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

  Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 R F

  ✅ Ngrohja e hapësirës
  ✅ Ftohja e hapësirës
  ✅ Ujë I ngrohtë për shtëpi

  Shporta0
  Në shportë nuk ka produkte
  Vazhdo
  0