MC30YV

21.794,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

Karakteristikat e produktit

Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme

Filtër elektrostatik HEPA me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët

Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta mirëmbajtjeje

Purifikon ajrin në dhoma deri në 46 m²

Funksionet

✅ Hidratues

✅ Sensorë të temperaturës dhe lagështisë

✅ Llampa me sensor pluhuri (PM2.5/pluhur) dhe erë

✅ Zbrazja nga transmetuesi

✅ Jon aktiv të plazmës

✅ Filtri elektrostatik HEPA

✅ Filtri i rigjeneruar nga Streamer për të hequr aromat e pakëndshme

✅ Modaliteti i lagësht

✅ Modaliteti ekonomik

✅ Modaliteti automatik i ventilatorit

✅ Modaliteti kundër polenit

✅ Modaliteti Turbo

✅ I sigurt për fëmijët

✅ Rregullimi i ndriçimit

✅ Rinisje automatike pas ndërprerjes së energjisë

✅ Pa stabilizues

Përfitimet

✅ Mbron lëkurën, fytin dhe hundën nga tharja.

✅ Mbron nga viruset duke ruajtur lagështinë e duhurDhoma.

✅ Tregon lagështinë e dhomës.

✅ Eliminon bakteret në filtrin e lagështirës.

✅ Redukton bakteret në ujë për lagështimin me ndihmën e Streamer-it.

Produkte të ngjashme

 

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0