Daikin Altherma 3 H MT W

Njësi e montuar në murr

Zgjidhje, rehati dhe kursim energjie!

Daikin Altherma 3 H MT W është një investim në rehati dhe kursim të energjisë. Një pompë nxehtësie me burim ajri plotëson nevojat tuaja për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak dhe arrin standardet më të larta të efikasitetit të energjisë.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Kjo pompë nxehtësie e montuar në mur me temperaturë mesatare ajër-ujë është e krijuar për të përmirësuar sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes.

Madhësia e vogël mund të përshtatet në çdo mur apo edhe në dollapë

Ndërfaqja e thjeshtë e bën të lehtë rregullimin e temperaturave, caktimin dhe kalimin midis ngrohjes dhe ftohjes

Tubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin

Dizajni siguron që të ketë nevojë minimale ose aspak nevojë për hapësirë anësore për instalim

Karakteristikat

✅ Plotësisht kompakte: opsioni ideal për shtëpitë me hapësirë të kufi zuar për instalim
✅ Lidhje fleksibile: mund të lidhet pa ndërprerje me Rezervuariun e brendshëm të ujit të nxehtë ose depot termike
✅ Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa.

Performancat

Performancat e jashtëzakonshme vijn nga brenda

✅ Efikasiteti energjetik: Deri në A +++ për ngrohje

Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 41,1 dBA – 48 dBA

✅ Modelet e disponueshme: ·       Ngrohjedhe  ftohje ·Ngrohje

Dimensionet:  Lartësia 840 mm Gjerësia 440 mm Thellësia 390 mm

✅ Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri në 65 °C

✅ Funksionimi deri në: deri në– 28°C

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Një zgjidhje – më shumë kombinime!

✅ Ngrohje nën dysheme

✅ Radiatorë mе temperaturë të ulët

✅ Radiatorë me temperaturë të lartë

✅ Konvektorë të pompave të nxehtësisë

✅ Panelet diellore

✅ Rezervuaret e ujit të nxehtë dhe depot termike

Zgjedhjе e përsosur nëse:

✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 H MT W

✅ Nxehja e hapësirës
✅ Ftohja e hapësirës

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0