Stylish FTXA

Kondicioner me montim në murr

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Stylish FTXA Kondicioneri me montim në murr
Aty ku inovacioni takohet me kreativitetin!

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Katër ngjyra të dallueshme: E disponueshme në të bardhë, argjend, të zezë mat ose dru të zi, duke ofruar një opsion që përshtatet me interierin tuaj

Më kompakt: Duke pasur përmasat më të vogla në kategorinë e tij, Stylish përshtatet lehtësisht në çdo dhomë pa zënë hapësirë të panevojshme.

Garanci për ajër të pastër: E pajisur me teknologjinë e njohur të Daikin Flash Streamer dhe filtrin aromatizues të apatit titaniumit, duke siguruar që ajri juaj të mos ketë viruse, alergjenë dhe aroma.

Kontroll inteligjent: Kontroll nëpërmjet aplikacionit Onecta duke përfshirë kontrollin zanor përmes Google Assistant dhe Amazon Alexa

Karakteristikat

✅ Efekti Coanda:  I disponueshëm si për ngrohje ashtu edhe për ftohje, fletët e projektuara posaçërisht fokusohen dhe optimizojnë rrjedhën e ajrit për të siguruar depërtim maksimal edhe në dhoma më të mëdha.

✅ Teknologjia Flash Streamer: Teknologjia e patentuar e pastrimit të ajrit të Daikin-it kap viruset, alergjenët (si polenin dhe alergjenët fungus) dhe aromat shqetësuese nga ajri dhe i zbërthen ato në atome dhe molekula të sigurta uji.

✅ Sensori termik intelegjent: Duke punuar së bashku me efektin Coanda, sensori skanon dhomën për okupimin dhe temperaturën e ajrit dhe sinjalizon njësinë që ose të drejtojë rrjedhën e ajrit larg banorëve ose të drejtojë rrjedhën e ajrit në zona me temperaturë të pabarabartë

✅ Rrjedha e ajrit 3D: Kombinimi i lëkundjes automatike vertikale dhe horizontale të fletëve për të qarkulluar rryma e ajrit të ngrohtë ose të ftohtë në qoshet e çdo dhome.

Performancat

Zbuloni performancat që e bëjnë këtë produkt të dallohet nga të tjerët

✅Efikasiteti energjetik: Deri në A ++ për ftohje dhe A+++ për ngrohje

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Zbuloni funksionet e Daikin Stylish FTXA

✅ Ngrohje

✅ Ftohje

✅ Pastrim ajri

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0