Daikin Altherma 3 H HT F

Njësia në dysheme me rezervuar të integruar të ujit të nxehtë

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Daikin Altherma 3 H HT F është një investim në rehati dhe kursim energjie. Pompa termike me burim ajri plotëson nevojat tuaja për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak dhe arrin standardet më të larta të efikasitetit të energjisë.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Pronarët e shtëpive duan një njësi që jo vetëm të funksionojë mirë, por edhe të duket mirë në çdo dhomë. Kjo është arsyeja pse Daikin synoi të krijonte një njësi me karakteristika të shkëlqyera teknike dhe dizajn të gjithanshëm.

✅Dizajn I hijshëm dhe elegant që përshtatet pa problem në shtëpinë tuaj

✅Tubacioni i lehtë për qasje në krye të njësisë thjeshton instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin

✅Daikin Altherma 3 H HT F është projektuar në mënyrë të tillë që nevojitet vetëm hapësirë ​​minimale anësore për instalim.

✅Ndërfaqja e thjeshtë e bën të lehtë rregullimin e temperaturave, caktimin dhe kalimin midis ngrohjes dhe ftohjes

Karakteristikat

✅ Gjithcka në një: Ngrohje, ftohje dhe menaxhim të ujit të nxehtë me vetëm një njësi

✅ Modeli me dy zona: kontroll i pavarur i temperaturës në dy zona të veçanta të shtëpisë suaj

✅ Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa.

Performancat

✅Efikasiteti energjetik: deri në A+++ për nxehje, deri në A+ për ujë të ngrohtë

✅Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 41,1 dBA – 49 dBA

✅Modelet e disponueshme:Ngrohje, ftohje dhe ujë i nxehtë

✅ Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri 65 °C   

✅Funksionimi deri në – 28°C

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Një zgjidhje – më shumë kombinime!

✅ Ngrohje nën dysheme

✅ Radiatorë mе temperaturë të ulët

✅ Radiatorë me temperaturë të lartë

✅ Konvektorë të pompave të nxehtësisë

Zgjedhjе e përsosur nëse:

✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 H HT F

✅ Nxehja e hapësirës

✅ Ftohja e hapësirës

✅ Ujë i ngrohtë për shtëpi

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0