MC55W Pastrues ajri

 • I pajisur me sensorë me ndjeshmëri të lartë, MC55W / VB zbulon papastërti të tilla si pluhuri, grimcat e imta (PM2.5) dhe aromat dhe rregullon automatikisht funksionimin e tij.
 • Kompakt, efikas dhe i qetë falë strukturës së re, inovative.
 • Efikasiteti kundër viruseve të frymëmarrjes i vlerësuar nga Institut Pasteur de Lille
 • Filtri HEPA me performancë të lartë pa nevojë për ndryshim për 10 vjet
 • Jashtëzakonisht i qetë
 • Monitorimi automatik i cilësisë së ajrit

27.049,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

MCK70YV Pastrues ajri

 • Transmetues të dyfishtë – fuqi dyfish më të madhe për të dekompozimin e grimcave të pluhurit dhe aromat
 • E pajisur me dy transmetues Flash Streamer, njësia ka dyfishin e fuqisë për të dekompozuar grimcat e pluhurit, aromat dhe gazrat e dëmshme.
 • Duke shfaqur një dizajn strukturor që rrezaton në mënyrë më efikase filtrin, shiritat e dyfishtë sigurojnë pastrimin e pjesës së brendshme të njësisë, duke hequr bakteret nga filtri i grumbullimit të pluhurit.
 • I përshtatshëm për shtëpi dhe dhoma të mëdha
 • Filtri HEPA me performancë të lartë pa nevojë për ndryshim për 10 vjet
 • Jashtëzakonisht i qetë

34.109,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

Out of stock

MCK55W Pastrues ajri

 • Falë sensorëve të integruar me ndjeshmëri të lartë, modeli MCK55W zbulon papastërtitë si pluhuri, grimcat më të vogla (PM2.5) dhe aromat dhe rregullon automatikisht funksionimin e tij.
 • Monitorimi automatik i cilësisë së ajrit
 • Efikasiteti kundër viruseve respiratore është vërtetuar nga Institutit Pasteur de Lille
 • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme.
 • Hidratues dhe pastrues – të dyja në një
 • Filtër elektrostatik HEPA me jetëgjatësi 10 vjeçare me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët.
 • Ekstremisht I qetë

32.069,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

Out of stock

MC30YV Pastrues ajri

 

 

 • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme
 • Filtër elektrostatik HEPA me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët
 • Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian
 • Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta mirëmbajtjeje
 • Purifikon ajrin në dhoma deri në 46 m²

21.794,00 ден

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0