Perfera  FTXM-W

Kondicioner me montim në murr

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Perfera W FTXM është një investim në rehati, komoditet dhe kursim të energjisë.

Një zgjidhje klimatike e zgjuar, e sigurt dhe e qëndrueshme për nevojat tuaja për ngrohje, ftohje dhe pastrim të ajrit.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Me kosto efektive: Me teknologjitë e avancuara të ventilatorit dhe shkëmbyesit të nxehtësisë, Perfera vjen me një efikasitet energjie deri në A+++ si për ftohje ashtu edhe për ngrohje, duke kufi zuar ndikimin në faturat tuaja të energjisë.
Prodhuar në Evropë: Konceptuar dhe ndërtuar në Qendrën tonë të Zhvillimit në Belgjikë, Perfera pasqyron stilet dhe preferencat e brendshme evropiane.
Garanci për ajër të pastër: E pajisur me teknologjinë e njohur të Daikin Flash Streamer dhe filtrin aromatizues të apatit titanium, duke siguruar që ajri juaj të mos ketë viruse, alergjenë dhe aroma.
Kontroll inteligjent: Kontroll nëpërmjet aplikacionit Onecta duke përfshirë kontrollin zanor përmes Google Assistant dhe Amazon Alexa

Karakteristikat

✅ Rritje të nxehtësisë: Temperatura juaj e caktuar arrihet 14 % më shpejt se me një kondicioner të rregullt, duke e ngrohur dhomën tuaj më shpejt sa herë që është e nevojshme.

✅ Teknologjia Flash Streamer:  Teknologjia e patentuar e pastrimit të ajrit të Daikin kap viruset, alergjenët (si polenin dhe alergjenët fungus) dhe aromat shqetësuese nga ajri dhe I zbërthen ato në atome dhe molekula të sigurta uji.

Funksionim të heshtur: Një ventilator i projektuar posaçërisht e kufizon zërin deri në 19 dBA, ndërsa punon njëkohësisht me shkëmbyesin e nxehtësisë për të siguruar që efikasiteti i energjisë të mbahet në një shkallë të lartë.

✅ Zbulim të lëvizjes me 2 zona: Sensorët e lëvizjes monitorojnë 2 drejtime (majtas dhe djathtas) dhe  ridrejtojnë automatikisht rrjedhën e ajrit në një drejtim ku nuk zbulohet asnjë lëvizje ose kalon në një pikë të caktuar më të lartë/më të ulët për të ulur përdorimin e energjisë nëse nuk zbulohet asnjë lëvizje në dhomë.

Performancat

Zbuloni performancat që e bëjnë këtë produkt të dallohet nga të tjerët

Efikasiteti energjetik: Deri në A +++ për ftohje , deri në A +++ për ngrohje

Niveli i presionit të tingullit:

  • Njësia e brendshme: Heshtur 19 dBA, nominal 33 dBA
  • Njësia e jashtme: 49 dBA

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Zbuloni funksionet e Daikin Perfera W FTXM

✅ Ngrohje

✅ Ftohje

✅ Pastrim i ajrit

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0