Daikin Altherma 3 M

Monoblok i jashtëm

Zgjidhje me pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të ulët

Monoblok pompa e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të ulët është projektuar për të përmbushur nevojat e shtëpisë tuaj të sapondërtuar.
Daikin Altherma 3 M e fiton fuqinë e saj nga brenda duke kombinuar të gjithë komponentët hidraulikë në një njësi.
Monobloku 3 M është një zgjidhje ideale për hapësira të vogla të kufizuara. Nuk nevojitet asnjë njësi e brendshme shtesë, dhe monoblloku përshtatet në mënyrë të përkryer nën dritare dhe kursen hapësirë.

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Dizajni modern plotëson pamjen e jashtme të shtëpisë tuaj.

Dizajni modern plotëson pamjen e jashtme të shtëpisë tuaj.
Zgjedhja e kontrolluesit të brendshëm të termostatit midis Daikin Madoka dhe MMI. Njësia e vetme thjeshton kërkesat dhe kohën e instalimit.

Karakteristikat

Njësi e vetme e jashtme

✅ Njësi e vetme e jashtme: menaxhim i plotë i nevojave tuaja për ngrohje, ujë të ngrohtë dhe ujë të nxehtë opsional nga një njësi e vetme e jashtme.
✅ Lidhje të gjithanshme: mund të lidhen me emetuesit e ngrohjes ose ftohjes dhe sistemet e ujit të nxehtë.
✅ Kontroll i mençur: Menaxhimi i operacionit nëpërmjet App OneCta ose Voice-Control nëpërmjet Google Asistent dhe Amazon Alexa.

Performancat

Zbuloni performancat që e bëjnë këtë produkt të dallohet nga të tjerët

Efikasiteti energjetik: Deri në А+++ për ngrohje
Niveli i presionit të zërit (njësia e jashtme): 58 – 62 dBA
Modelet e disponueshme:
• Ngrohje dhe ftohje
• Ngrohje
Temperatura e ujit të ngrohtë në shtëpi: deri në 60 °C
Funksionimi deri në: deri në- 25°C

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

 

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

 

Kombinimet e emetuesve

✅ Ngrohje nën dysheme

✅ Radiatorë mе temperaturë të ulët

✅ Konvektorë të pompave të nxehtësisë

✅ Panelet diellore

✅ Rezervuaret e ujit të nxehtë dhe depot termike

Zgjedhjе e përsosur nëse:

✅ Dëshironi të përditësoni sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes ose keni nevojë të zëvendësoni bojlerin tuaj

✅ Dëshironi të përditësoheni në një zgjidhje të vetme për të menaxhuar ngrohjen, ftohjen dhe nevojat tuaja për ujë të ngrohtë.

✅ Tashmë keni ose planifi koni të instaloni radiatorë.

✅ Jeni duke kërkuar një sistem afatgjatë dhe të besueshëm me nevojat minimale për servisim dhe mirëmbajtje.

Zbuloni funksionet e Daikin Altherma 3 M

✅ Nxehja e hapësirës
✅ Nxehja dhe ftohja e hapësirës

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0