MC55W

27.049,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

Karakteristikat e produktit

✅ Efikasiteti kundër viruseve respiratore është vërtetuar nga Institutit Pasteur de Lille

✅ Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme

✅ Filtër elektrostatik HEPA me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët

✅ Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

✅ Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta mirëmbajtjeje

✅ Purifikon ajrin në dhoma deri në 82 m², i përkryer për hapësira të mëdha banimi

Funksionet

✅ Pastrim I fuqishëm i ajrit
✅ Sensori i llambës për pluhurin (PM2.5/pluhur) dhe erën
✅ Shkarkimi nga transmetuesi
✅ Jon aktiv të plazmës
✅ Filtër elektrostatik HEPA
✅ Filtri i rigjeneruar nga Streamer për të hequr aromat e pakëndshme
✅ Mënyra ekonomike
✅ Modaliteti automatik i ventilatorit
✅ Modaliteti kundër polenit
✅ Modaliteti Turbo
✅ I sigurt për fëmijët
✅ Rregullimi i ndriçimit
✅ Rinisje automatike pas ndërprerjes së energjisë
✅ Pa stabilizues

Përfitimet

Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Produkte të ngjashme

 

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0