Perfera FVXM-F

Kondicioner në dysheme

Zgjidhje për çdo shtëpi!

Perfera F FVXM është një investim në rehati, komoditet dhe kursim të energjisë.

Dizajnoni njësinë e dyshemesë për rehati optimale për ngrohje, falë karakteristikave unike të ngrohjes

Dizajni

Karakteristikat

Performancat

Funksionet

Dizajni dhe ndërfaqja

Projektuar për rehati gjatë gjithë vitit

Funksione unike të ngrohjes: Qëndroni të qetë në ditët e ftohta falë funksioneve unike të Perferës për rritjen e nxehtësisë, ngrohjen e dyshemesë dhe funksionet Heat plus.

Fluks të optimizuar i ajrit: Dizajni i tij i veçantë lejon që fl uksi i ajrit të rrjedhë poshtë dhe lart duke siguruar një shpërndarje të barabartë të temperaturës në të gjithë dhomën

Garanci për ajër të pastër: E pajisur me teknologjinë e njohur të Daikin Flash Streamer dhe filtrin aromatizues të apatit titanium, duke siguruar që ajri juaj të mos ketë viruse, alergjenë dhe aroma.

Kontroll inteligjent: Kontroll nëpërmjet aplikacionit Onecta duke përfshirë kontrollin zanor përmes Google Assistant dhe Amazon Alexa

Karakteristikat

✅ Rritje të nxehtësisë: Temperatura juaj e caktuar arrihet 14 % më shpejt se me një kondicioner të rregullt, duke e ngrohur dhomën tuaj më shpejt sa herë që është e nevojshme.

✅ Funksioni Heat Plus: Nxehtësia rrezatuese nga pjesa e sipërme e njësisë shpërndahet për 30 minuta përpara se të kthehet në cilësimet e mëparshme.

✅  Ngrohje të dyshemesë: Ajri i ngrohtë shpërndahet nga fundi i njësisë për të krijuar një ambient ngrohës dyshemeje në të gjithë dhomën.

✅ Teknologjia Flash Streamer:  Teknologjia e patentuar e pastrimit të ajrit të Daikin kap viruset, alergjenët (si polenin dhe alergjenët fungus) dhe aromat shqetësuese nga ajri dhe I zbërthen ato në atome dhe molekula të sigurta uji.

 

 

Performancat

Efikasiteti energjetik: Deri në A +++ për ftohje , deri në A ++  ngrohje

Niveli i presionit të tingullit:

 • Njësia e brendshme: Heshtur 20 dBA, nominal 32 dBA
 • Njësia e jashtme: 49 dBA

   Komoditet maksimal

   Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

    

   Cilësi e lartë

   Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

   Efikasitet energjie

   Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

   Kontroll inteligjent

   Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

    

   Zbuloni funksionet e Daikin Perfera F FVXM

   ✅ Ngrohje

   ✅ Ftohje

   ✅ Pastrim i ajrit

   Shporta0
   Në shportë nuk ka produkte
   Vazhdo
   0