MCK55W

32.069,00 ден

(18% TVSH e përfshirë)

Karakteristikat e produktit

Falë sensorëve të integruar me ndjeshmëri të lartë, modeli MCK55W zbulon papastërtitë si pluhuri, grimcat më të vogla (PM2.5) dhe aromat dhe rregullon automatikisht funksionimin e tij.

✅ Monitorimi automatik i cilësisë së ajrit

Efikasiteti kundër viruseve respiratore është vërtetuar nga Institutit Pasteur de Lille

Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të      dëmshme.

✅ Hidratues dhe pastrues – të dyja në një

✅ Filtër elektrostatik HEPA  me jetëgjatësi 10 vjeçare me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët.

Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta       mirëmbajtjeje

Purifikon ajrin në dhoma deri në 82 m², i përkryer për hapësira të mëdha banimi

Ekstremisht I qetë

Funksionet

✅ Pastrim I fuqishëm i ajrit
✅ Lagështues i ajrit
✅ Sensorë të temperaturës dhe lagështisë
✅ Llamba me pluhur (PM2.5/pluhur) dhe ✅ sensor aromash
✅ Shkarkimi nga transmetuesi
✅ Jon aktiv të plazmës
✅ Filtër elektrostatik HEPA
Filtri i rigjeneruar nga Streamer për të hequr aromat e pakëndshme
✅ Modaliteti i lagësht
✅ Regjim ekonomik
✅ Modaliteti automatik i ventilatorit
✅ Modaliteti kundër polenit
✅ Modaliteti Turbo
I sigurt për fëmijët
✅ Rregullimi i ndriçimit
✅ Rinisje automatike pas ndërprerjes së energjisë
✅ Pa stabilizator

Përfitimet

✅ Ја заштитува кожата, грлото и ноздрите од сувост.

✅ Заштитува од вируси со одржување на соодветна влажност на

собата.

✅ Ја означува влажноста на просторијата.

✅ Ги елиминира бактериите на филтерот за навлажнување.

✅ Ги намалува бактериите во водата за навлажнување со помош

на Streamer-от.

Produkte të ngjashme

Shporta0
Në shportë nuk ka produkte
Vazhdo
0